ПРОДУКТИ


Поливни системи

Не разчитайте на времето - поливайте редовно! Равномерното напояване е изключително важна предпоставка за поддръжка  на растителността в добро състояние. За да запазим тревните площи в добро състояние през летните месеци е необходимо ежедневно равномерно поливане на тревните площи, с точно определено количество вода.
Предимствата на автоматизираната подземна напоителна система  пред ръчното поливане с маркучи могат да бъдат представени така:
      1. Чрез програматорът на системата се настройва часът, в който автоматично се стартира поливането. Обикновено поливането се осъществява нощно време, между 24 ч. и  8 ч. сутринта. Това се прави, за да не прегори тревата от слънцето.
      2. Чрез програматора се настройва времето, за което ще се полива дадена площ. В зависимост от сезона и изискванията на растителността времето за поливане се променя.
      3. При желание от страна на клиента към системата се добавя датчик за дъжд, който при определено по датчика наличие на валежи изключва автоматично системата и отново я включва при намаляване на въздушната влажност.
      4. Поливната система предотвратява субективния фактор при ръчно поливане от:
-нередовно поливане
-недостатъчно поливане
-неравномерно поливане
      5. При наличие на поливна система ще забравите за маркучите,  които се налага да опъвате през целия двор, за да поливате.
      6. При наличие на поливна система няма да Ви се налага ежедневно да заплащате на човек , който да полива.

Напоителните системи са изградени изцяло под земята. Специален програматор контролира всички разпръсквачи и клапани, като по този начин се постига висока икономия на вода, по-добро нормиране и равномерно поливане. Системата е комплектована със сензор за дъжд, който при валежи блокира поливката.Всички ние се чудим как градината ни да изглежда свежа, хубава и зелена през лятото, когато прекарваме най много време навън. Тайната е в редовната грижа и всекидневното поливане. За да е в добър естетически вид тревната площ се нуждае от две поливки на ден в горещините. Много хора мислят, че храстите и дърветата не се нуждаят от допълнително поливане, но истината е, че ако ги поливаме редовно ще се наслаждаваме на пълната им красота. За съжаление в днешно време никой не може да си позволи да полива два пъти на ден дори от гледна точка липсата на време.
 

2244f2a5a51b8828628f24b358b250c2

Омекотителни системи

Омекотителни системи за намаляване карбонатната твърдост на водата за дома, офиса и вилата прочети повече

B8d1dc962b2ebe967fe540fd353e307a

Сол на таблетки

Таблетките са предназначени за инсталации за омекотяване на вода прочети повече


НАШИ ПАРТНЬОРИ

Посетете нашите партьори

КЛИЕНТИ

Посетете нашите клиенти.

ЗА КОНТАКТИ

ОФИС

ХИДРОПОМП 2008 ООД
гр.Варна
ул.Ангел Кънчев №54
тел./ факс 052/605 238

email: office@hidropomp2008.com

0885/077 363